TR | EN
21.yy Üniversitelerinde Ders Yönetim Sistemleri ve Üniversitemizdeki Uygulamaları (Mart 2018)

21.yy Üniversitelerinde Ders Yönetim Sistemleri ve Üniversitemizdeki Uygulamaları: ESOGÜ Enformatik Ders Yönetim Sistemine Giriş (Mart 2018)

Üniversitemiz öğretim üye ve elemanlarının ESOGÜ Enformatik Ders Yönetim Sistemi hakkında bilgi edinebilmesi ve sistemin kullanımının yaygınlaşması amacıyla 27 Mart 2018 Salı günü Saat 14.00'te 21.yy Üniversitelerinde Ders Yönetim Sistemleri ve Üniversitemizdeki Uygulamaları: ESOGÜ Enformatik Ders Yönetim Sistemine Giriş eğitimi verilmiştir.

Eğitim bu konuda hiçbir ön çalışması olmayan öğretim elemanları da düşünülerek hazırlanmış olup, ESOGÜ Enformatik Ders Yönetim Sistemi'nin öğretim üyeleri ve öğrencilere sunduğu olanaklar tanıtılacak pratik bilgilerle katılımcıların ilk uygulamaları yapmaları sağlanacaktır. Öngörülen programda önce konular anlatılıp ikinci kısımda uygulama yapılması planlanmıştır.

Eğitmenler:
Prof. Dr. Muzaffer KAPANOĞLU (Enformatik Bölüm Başkanı - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi)
Öğr.Gör. Aysun TOK ONARCAN (Enformatik Bölümü - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi)

Tarih:
27 Mart 2018 Salı Saat: 14.00

Yer:
ESOGÜSEM, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Biruni Bilgisayar Laboratuvarı

Duyuru metni: ESOGÜ Enformatik Ders Yönetim Sistemine Giriş Eğitimi (Mart 2018)

Eğitimden kareler: