Ders Yönetim Sistemi Kullananlar Eğitimi (2013-2014 Güz Dönemi)

Öğretim Elemanları için ESOGÜ Enformatik Ders Yönetim Sistemi (Moodle) - Kullananlar Eğitimi (Aralık 2013)

Üniversitemiz öğretim elemanlarının ESOGÜ Enformatik Ders Yönetim Sistemi hakkında bilgi edinebilmesi ve sistemin kullanımının yaygınlaşması amacıyla 13 Aralık 2013 Cuma günü Saat 10:00'da Öğretim Elemanları için ESOGÜ Enformatik Ders Yönetim Sistemi - Kullananlar Eğitimi verilecektir.
Kullananlar İçin ESOGÜ Enformatik Ders Yönetim Sistemi Eğitimi, katılımcıların; sınavlar, ödevler ve notların yönetimi konusunda ayrıntılı bir şekilde bilgilendirilmelerini ve bu konularla ilgili birer uygulama yapmalarını hedeflemektedir. Eğitim programında; önce konular anlatılıp daha sonra katılımcıların bu eğitim için özel olarak açılmış olan ders üzerinde uygulama yapmaları sağlanacaktır.
Eğitmenler:
Uzm. Aysun TOK ONARCAN (Enformatik Bölümü - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi)
Uzm. Özgür GÜLTEKİN (Enformatik Bölümü - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi)
13 Aralık 2013 Cuma Saat: 10.00
Yer:
ESOGÜSEM, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Biruni Bilgisayar Laboratuvarı
Son Başvuru:
10 Aralık 2013 Salı Saat: 17.00