21.yy Üniversitelerinde Ders Yönetim Sistemleri ve Üniversitemizdeki Uygulamaları (Ekim 2017)

21.yy Üniversitelerinde Ders Yönetim Sistemleri ve Üniversitemizdeki Uygulamaları: ESOGÜ Enformatik Ders Yönetim Sistemine Giriş (Ekim 2017)

Üniversitemiz öğretim üye ve elemanlarının ESOGÜ Enformatik Ders Yönetim Sistemi hakkında bilgi edinebilmesi ve sistemin kullanımının yaygınlaşması amacıyla 20 Ekim 2017 Cuma günü Saat 14.00'te 21.yy Üniversitelerinde Ders Yönetim Sistemleri ve Üniversitemizdeki Uygulamaları: ESOGÜ Enformatik Ders Yönetim Sistemine Giriş eğitimi verilmiştir.

Eğitim bu konuda hiçbir ön çalışması olmayan öğretim elemanları da düşünülerek hazırlanmış olup, ESOGÜ Enformatik Ders Yönetim Sistemi'nin öğretim üyeleri ve öğrencilere sunduğu olanaklar tanıtılacak pratik bilgilerle katılımcıların ilk uygulamaları yapmaları sağlanacaktır. Öngörülen programda önce konular anlatılıp ikinci kısımda uygulama yapılması planlanmıştır.

Eğitmenler:
Prof. Dr. Muzaffer KAPANOĞLU (Enformatik Bölüm Başkanı - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi)
Uzm. Özgür GÜLTEKİN (Enformatik Bölümü - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi)

20 Ekim 2017 Cuma Saat: 14.00

Yer:
ESOGÜSEM, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Biruni Bilgisayar Laboratuvarı

Duyuru metni: ESOGÜ Enformatik Ders Yönetim Sistemine Giriş Eğitimi (Ekim 2017)

Eğitimde kullanılmış olan sunu materyali:

21.yy Üniversitelerinde Ders Yönetim Sistemleri ve Üniversitemizdeki Uygulamaları: ESOGÜ Enformatik Ders Yönetim Sistemi Kullanımı