Ders Yönetim Sistemi Yeni Başlayanlar Eğitimi (2010-2011 Bahar Dönemi)

Öğretim Elemanları için ESOGÜ Enformatik Ders Yönetim Sistemi (Moodle) - Yeni Başlayanlar Eğitimi (Haziran 2011)

Üniversitemiz öğretim elemanlarının ESOGÜ Enformatik Ders Yönetim Sistemi hakkında bilgi edinebilmesi ve sistemin kullanımının yaygınlaşması amacıyla 09 Haziran Perşembe günü Saat 14:00'te Öğretim Elemanları için ESOGÜ Enformatik Ders Yönetim Sistemi - Yeni Başlayanlar Eğitimi verilecektir.
Eğitim bu konuda hiçbir ön çalışması olmayan öğretim elemanları da düşünülerek hazırlanmış olup, ESOGÜ Enformatik Ders Yönetim Sisteminin öğretim elemanı ve öğrencilere sunduğu olanaklar tanıtılacak pratik bilgilerle katılımcıların ilk uygulamaları yapmaları sağlanacaktır. Öngörülen programda önce konular anlatılıp ikinci kısımda uygulama yapılması planlanmıştır.
Eğitmenler:
Doç. Dr. Muzaffer KAPANOĞLU (Enformatik Bölüm Başkanı - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi)
Araş. Gör. Mete ALİKALFA (Enformatik Bölümü - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi)
Uzm. Aysun TOK ONARCAN (Enformatik Bölümü - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi)
09 Haziran 2011
Yer:
M3 Bloğu, Kimya Mühendisliği Bölümü Bodrum Kat Bilgisayar Laboratuvarı (Oda No: B50)
Son Başvuru:
7 Haziran 2011 Salı Saat: 15:00