İş Akış Şeması Hazırlama (Visio) Eğitimi

Enformatik Bölümü Teknoloji Yetkinliği Eğitimleri:

İş Akış Şeması Hazırlama (Visio) Eğitimi

Hizmetiçi eğitim kapsamında Enformatik Bölümü tarafından üniversitemiz personeline yönelik İş Akış Şeması Hazırlama (Visio) Eğitimleri gerçekleştirilmiştir. Eğitim kapsamında; iş akış şemalarının tanımı yapılarak oluşturma adımlarından ve kullanılan şekillerden bahsedilmiştir. Daha sonra ise katılımcıların laboratuvar ortamında, bilgisayar başında örnek bir iş akış şemasını oluşturması beklenmiştir. Eğitim 3 farklı oturumda gerçekleştirilmiştir.

Eğitmen:

Öğr.Gör. Özgür Gültekin (Enformatik Bölümü - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi)

1. oturum: 26 Nisan 2019 Cuma Saat 14.00 (Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanlığı 1 Nolu Bilgisayar Laboratuvarı)
2. oturum: 2 Mayıs 2019 Perşembe Saat 09.00 (Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanlığı 3 Nolu Bilgisayar Laboratuvarı)

3. oturum: 3 Mayıs 2019 Cuma Saat 14.00 (Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanlığı 3 Nolu Bilgisayar Laboratuvarı)

İş Akış Şeması Hazırlama (Visio) Eğitim Föyü