3- Kendime ait derslerimi nasıl birleştirebilirim?

Hatırlatma

Bu işlem öğretim üyeleri tarafından genelde

• Aynı dersin A ve B şubelerini A şubesi altında
  • Aynı dersin 1. ve 2. öğretimini 1. öğretim dersi altında
birleştirmek için kullanılmaktadır. Bu birleştirme işlemi ile eklenen dersin öğrencileri ana derse ulaşabilmekte ve eklenen ders materyali ve uygulamaları görebilmektedir.

Uyarı

• Ders birleştirme işlemi sadece ders yönetim sistemi üzerinde bulunan derslere etki etmektedir. OGUBS üzerinde bulunan dersler üzerinde bir değişiklik yapılmamaktadır.
  • Birleştirilecek olan dersleriniz aynı öğretim yılı ve döneminde açılmış olmalıdır.
  • Ana ders altına kaydırılan derslere öğretim üyesi ve öğrencilerin ulaşması engellenmektedir.

Birleştirilecek olan derslerin bilgilerinin enformatik@ogu.edu.tr adresine bir e-posta ile gönderilmesi halinde birleştirme işlemi Enformatik Bölümü tarafından gerçekleştirilecektir. Gönderilmesi gereken ders bilgileri aşağıdaki gibidir.

Ana ders bilgileri
Dersin ismi, Dersin şubesi,Dersin kodu, Açıldığı yıl, Açıldığı dönem

Ana ders altına kaydırılacak olan ders/derslerin bilgileri
Dersin ismi,Dersin şubesi, Dersin kodu, Açıldığı yıl, Açıldığı dönem