1- Ders Yönetim Sistemine ilk kez gireceğim. Kullanıcı adım ve şifrem nedir?
Kullanıcı Adı
Kullanıcı adınız ESOGÜ öğrenci numaranızdır.

Kullanıcı Şifresi

Daha önce SilverDYS sisteminde güncel bir e-posta adresiniz mevcutsa
Daha önce SilverDYS Ders Yönetim Sistemine e-posta adresinizi girmiş iseniz bu e-posta adresi GoldDYS Ders Yönetim Sistemine aktarılmıştır. Şifrenizi GoldDYS üzerinden "Kullanıcı adı veya şifrenizi mi unuttunuz? / Forgotten your username or password?" linki ile alabilirsiniz.
Daha önce SilverDYS sisteminde güncel bir e-posta adresiniz mevcut değilse

Durum 1
Öğrencilerin hesaplarının oluşturulması sırasında ilk şifre olarak öğrencinin TC Kimlik Numarasının ilk 6 hanesi kullanılmaktadır. Giriş işlemi için parola olarak bu 6 rakamı kullanmayı deneyiniz.
Durum 2
Sistemde hem geçerli bir e-posta adresiniz kayıtlı değil hem de TC Kimlik Numaranızın ilk 6 hanesini şifre olarak kullanıp sisteme giriş yapamamışsanız Öğrenci Kimlik Kartınız ile birlikteEnformatik Bölüm Sekreterliği'ne başvurmanız gerekmektedir. (Mühendislik - Mimarlık Fakültesi M4 Blok Zemin Kat)